VB2019

Vrijheid Blijheid 2019 is van vrijdag 28 juni tot zondag 30 juni 2019
(let op de midweek en het laatste weekend is vervallen zaterdagnacht is de laatste nacht)

We zijn (voorlopig) volgeboekt !

Dit jaar een special event met de nadruk op het 25-jarige jubileum van de club.

Voor de nieuwkomers :  Wat is Vrijheid blijheid ?

Vrijheid Blijheid is binnen je agenda een moment reserveren om vrij te zijn met je motor !  Motorrijden is toch bedoeld om lekker met je haar in de wind je neus achterna te gaan ? Gezellig in de zin van nog net niet je bike in de slaapkamer, lekker bourgondisch koken en eten, een kampvuur, aan je motor kunnen poetsen of sleutelen. Luxe in de zin van een eigen biertap en afwasmachine. Niets moet en veel mag. Je kan per dag intekenen en je kan komen en gaan wanneer je wilt. (Maar als je er bent wil je toch niet meer weg !).

De locatie en de accommodatie

We gaan naar het landelijk gelegen vakantiehuis “de Waldstube” in Hirschrott.  Op een helling dicht bij de rand van het bos ligt de “Waldstube”. Dit is een vakantiehuis op een rustige en mooie locatie in het Nationaal Park Eifel. De voormalige eetkamer heeft een ruime lounge met bar en een gezellige open haard. Je vindt hier ook een van de bijzonderheden van het vakantiehuis, een originele Wurlitzer jukebox!

Vanaf het terras naast de woning heb je prachtig uitzicht over de omgeving. Het Nationaal Park Eifel en de Rursee bieden veel outdooractiviteiten. Je kunt hier bijvoorbeeld fietsen, mountainbiken, surfen, vissen, varen, wandelen en heerlijk zwemmen. Zeker een bezoek waard is Monschau, met zijn prachtige gevels in vakwerk. Maar ook de bisschopsstad Aken met de historisch zeer belangrijke kathedraal is een bezoekje waard.

Ongeveer een week voor vertrek ontvang je de reisbescheiden met alle gegevens via de mail.

Je kan Frans of Willem appen of bellen voor de reservering. (Kijk voor de contactgegevens in je mail)

Zoals je ook vast weet heb je pas daadwerkelijk geboekt als het bedrag is bijgeschreven op rekening NL25RABO0317301640 van de Enkhuizer Motor Club onder vermelding van VB2019. Per overnachting zijn de kosten 25 euro, inclusief ontbijt en diner. Dus daar hoef je het niet voor te laten!

Betalen dient binnen 14 dagen te worden voldaan na aanmelding. Indien je naam nog tussen haken staat hebben wij de betaling nog niet verwerkt. De inschrijving start op 9 december 2018 om 12:00 uur wees er op tijd bij want vol is vol.

Overzicht van de overnachtingen (Namen tussen haken is nog onder voorbehoud)

VR28
ZA29
Ferdie Ferdie
Jakob Jakob
René René
Frans Frans
Linda Linda
Willem Willem
Arnold Arnold
John John
Paul Paul
Raya Raya
Renate Renate
Ellen Ellen
Danielle Danielle
Nico Nico
Joost Joost
Claudia Claudia
Jeanette Jeanette
Herman Herman
Rob Rob
David David
ina Ina

Actueel tot 6 januari 2019