VB2018

Vrijheid Blijheid 2018 is van vrijdag 22 juni tot en met maandag 2 juli 2018

Voor de nieuwkomers :  Wat is Vrijheid blijheid ?

Vrijheid Blijheid is binnen je agenda een moment reserveren om vrij te zijn met je motor !  Motorrijden is toch bedoeld om lekker met je haar in de wind je neus achterna te gaan ? Gezellig in de zin van nog net niet je bike in de slaapkamer, lekker bourgondisch koken en eten, een kampvuur, aan je motor kunnen poetsen of sleutelen. Luxe in de zin van een eigen biertap en afwasmachine. Niets moet en veel mag. Je kan per dag intekenen en je kan komen en gaan wanneer je wilt. (Maar als je er bent wil je toch niet meer weg !).

De locatie en de accommodatie

We gaan naar het landelijk gelegen vakantiehuis “de Waldstube” in Hirschrott.  Op een helling dicht bij de rand van het bos ligt de “Waldstube”. Dit is een vakantiehuis op een rustige en mooie locatie in het Nationaal Park Eifel. De voormalige eetkamer heeft een ruime lounge met bar en een gezellige open haard. Je vindt hier ook een van de bijzonderheden van het vakantiehuis, een originele Wurlitzer jukebox!

Vanaf het terras naast de woning heb je prachtig uitzicht over de omgeving. Het Nationaal Park Eifel en de Rursee bieden veel outdooractiviteiten. Je kunt hier bijvoorbeeld fietsen, mountainbiken, surfen, vissen, varen, wandelen en heerlijk zwemmen. Zeker een bezoek waard is Monschau, met zijn prachtige gevels in vakwerk. Maar ook de bisschopsstad Aken met de historisch zeer belangrijke kathedraal is een bezoekje waard.

Je kan Claudia, Hans, Frans of Willem bellen of mailen voor de reservering. (Kijk voor de contactgegevens in je mail)

Zoals je vast weet is 5=7. Als je 7 nachten reserveert hoef je er 5 te betalen. Zoals je ook vast weet heb je pas daadwerkelijk geboekt als het bedrag is bijgeschreven op rekening NL25RABO0317301640 van de Enkhuizer Motor Club onder vermelding van VB2018. Per overnachting zijn de kosten 25 euro, inclusief ontbijt en diner. Dus daar hoef je het niet voor te laten!

Betalen dient binnen 14 dagen te worden voldaan na aanmelding. Indien je naam nog tussen haken staat hebben wij de betaling nog niet verwerkt. De inschrijving start op 10 december 2017 om 12:00 uur wees er op tijd bij want vol is vol.

Overzicht van de overnachtingen (Namen tussen haken is nog onder voorbehoud)

VR22
ZA23
ZO24
MA25
DI26
WO27
DO28
VR29
ZA30
ZO31
 Hans   Hans   Hans   Hans  Hans   Hans   Hans   Hans  Hans
 Frans  Frans  Frans Frans
 Nico Nico Nico Nico Nico Nico Nico
Arnold Arnold Arnold
John John John
Rob Rob Rob
David David David
Martin Martin Martin
Rene Rene Rene
(Herman) Herman Herman Herman Herman Herman
 (Willem Willem Willem Willem Willem Willem Willem
 Stef Stef Stef Stef
(Ina) (Ina) (Ina)
 Bianca Bianca Bianca Bianca Bianca Bianca Bianca
Janette Janette
 Jacob Jacob
 Paul Paul Paul
Danielle Danielle Danielle
John V John V John V

Actueel tot en met10 dec 2017 …